25/12/2022

Ni or ni mirra, porteu-me encerts

2 min
oficina empresa

Benvolguts Reis d’Orient, aquest any he sigut una executiva molt bona. He reorganitzat l’equip directiu de la meva empresa després de les importants baixes del 2021, generant noves dinàmiques de treball i assumint noves responsabilitats. També he promocionat persones dins de l’organització per poder continuar operant a un ritme altíssim com si res no hagués canviat.

També he fet front a les estranyes circumstàncies d’aquest 2022 tan complicat, sense queixar-me gaire dels impactes de la guerra d’Ucraïna en la meva activitat. He activat noves palanques comercials, he reinventat alguns productes i he fet totes les piruetes del món per aconseguir minimitzar els efectes de la inflació i el desànim de molts clients.

He controlat les despeses i fins i tot he reestructurat l’empresa, reduint alguns equips per poder continuar donant batalla durant molt de temps i preparant l’estructura de despeses per a un 2023 que segur que serà molt difícil. I tot això ho he fet amb gran dolor, però convençuda que era la millor decisió a mitjà i llarg termini.

Hem treballat com uns bojos, gairebé no hem trepitjat la zona de confort i hem fet tot el que hem pogut perquè la nostra empresa tiri endavant. Ara, amics Reis de l’Orient, cal que m’escolteu molt bé. Ja és hora que ens feu un regal com cal. Demano el següent:

Vull continuar amb les energies altes durant l’any que ve i necessito que doneu confiança als treballadors de la meva empresa. Tenim un futur brillant, tot i que no sempre es fàcil veure-ho.

Una mica d’estabilitat econòmica, sisplau, perquè els clients tinguin les butxaques plenes per invertir en els nostres serveis. Als competidors no els desitjo res dolent, però que no em facin la punyeta robant-me talent. Però, sobretot, vull que em porteu una capsa plena de pols màgica de l’encert. Em van els anys imparells, i aquest 2023 he de ser la millor Executiva Agressiva de la història.

stats