14/01/2023

Millorar el meu avatar

2 min

Com que soc agnòstica en tot allò que ignoro, a més d’aficionada a la ciència-ficció, no puc descartar que ens hàgim convertit en els infeliços avatars del joc d'ordinador d'una civilització extraterrestre que gaudeix fent-nos mil malifetes. En aquesta hipòtesi, segurament tinc a sobre un tal Player46124994 que s'ho està passant pipa fent-me fer peripècies, o simplement observant com ensopego en aquest metavers anomenat planeta Terra.

Doncs bé, tinc queixes. Com a atributs del meu avatar necessitaria una mica més de puntuació d'aptituds emprenedores, sisplau, i no m'aniria malament també un petit bonus d'organització del temps. Si hi ha suficients punts per millorar-me, donar-li una empenta a la meva habilitat per als idiomes tampoc estaria malament. I de passada, voldria un xic més de perícia comercial.

Però la meva crítica principal està en la imperfecció física de nosaltres, els avatars, que ens anem degradant amb el temps. Porto un nombre incomptable de dies dormint entre dues i cinc hores i em sento feta caldo. És tot molt tediós, perquè m'adormo de tant en tant sobre el teclat. He de prendre set o vuit cafès al dia i a vegades em calen dues rellegides per entendre un correu electrònic una mica dens.

Tot això posa de manifest que el nostre metabolisme no està fet per a emprenedores salvatges ni per a executives agressives. El joc és més divertit, n'estic segura, amb nosaltres a la partida, però no ens podeu donar aquesta porqueria de cossos i de cervells.

Estic segura que la biogenètica permetrà moltes més millores en els nostres personatges i que cal invertir més perquè, en el futur, no necessitem coses tan poc productives com dormir, menjar o anar al lavabo tan seguit.

Player46124994 i autors del joc, prenguin-ne nota, sisplau.

stats