Mercat de fitxatges

Seat incorpora una figura clau de Cupra al seu comitè executiu

Rick R. Suárez presidirà el 'hub' d'AstraZeneca a Barcelona

3 min
Imatge d’una línia de muntatge de Seat a Martorell.

El fitxatge de la setmana ha estat, sens dubte, el nomenament del president d'Agbar, Àngel Simón, com a nou conseller delegat de Criteria, en substitució de Marcelino Armenter. Simón assumirà el nou càrrec sense deixar la presidència d'Agbar. Seat també ha fet canvis a la seva cúpula, amb l'entrada de Sven Schuwirth al comitè executiu, i el hub d'AstraZeneca de Barcelona ha posat nom i cognom al seu lideratge.

Seat incorpora Sven Schuwirth al seu comitè executiu

Sven Schuwirth ha estat nomenat nou vicepresident executiu comercial de l'automobilística Seat. El directiu assumirà el càrrec a partir de l'1 de febrer del 2024 i s'incorporarà al comitè executiu de la companyia, depenent directament del conseller delegat, Wayne Griffiths, i en substitució de Kai Vogler, que assumeix noves responsabilitats al grup Volkswagen. Schuwirth es va unir a Seat el juny del 2021 com a director de negoci digital i estratègia de producte, amb un rol clau per a l'estratègia de producte de Cupra. Després del seu nomenament com a director d'operacions de Cupra el març del 2023, també ha liderat l'expansió de la marca en nous mercats, com ara Austràlia.

Sven Schuwirth

Rick R. Suárez serà el president del 'hub' d'AstraZeneca de Barcelona

El president d'AstraZeneca a Espanya, Rick R. Suárez, ha estat nomenat president de l'AstraZeneca Global Hub de Barcelona, el centre internacional d'innovació científica de la companyia. El centre té l'objectiu d'accelerar l'arribada de la nova generació de tractaments a les cinc àrees terapèutiques clau de la companyia. Suárez és llicenciat en química i sociologia per la Universitat de North Alabama i és president de la companyia a Espanya des de l'any 2020.

Rick R. Suárez

El Govern nomena Jonatan Ferreras director general de Patrimoni

El departament d'Economia i Hisenda ha nomenat Jonatan Ferreras com a nou director de Patrimoni. És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i funcionari de carrera del Cos Superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2007. Ha desenvolupat la seva carrera professional dins de l’àmbit de l’administració, primer al departament de Medi Ambient i Habitatge i després a la mateixa direcció general de Patrimoni ocupant diversos càrrecs, com ara responsable de l'inventari de béns mobles i de béns immobles i de la tramitació d'expedients patrimonials.

Beko nomena Murat Sapci nou director general a Espanya i Portugal

Beko, companyia d'electrodomèstics, ha nomenat Murat Sapci com a nou director general a Espanya i Portugal. Sapci va entrar a Beko el 2007 i, durant onze anys, va ocupar diversos càrrecs en les àrees de desenvolupament de producte i innovació. Amb un EMBA per la Bayes Business School i un programa de desenvolupament de lideratge per l'Escola de Negocis de Harvard, va treballar a la multinacional nord-americana Procter&Gamble abans d'incorporar-se a Beko.

Adrià Redondo, nou delegat d'AEDAF a Catalunya

L’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF) compta des de l’1 de gener amb un nou delegat territorial per a la demarcació de Catalunya, l’advocat Adrià Redondo Vives. Membre d’AEDAF des del 2016, és llicenciat en dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster en dret fiscal per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), al qual pertany des del 2012. Redondo exerceix com a advocat i assessor fiscal al Gabinet Redondo-Vives, del qual és soci director de l’àrea de dret fiscal des del 2021.

Adriá Redondo

Renta Corporación incorpora Pedro Cano

La immobiliària Renta Corporación ha incorporat Pedro Cano Arañó com a nou director d'adquisicions a Barcelona. Cano té una experiència professional de més de 15 anys en el sector immobiliari, en empreses com Busquets Gálvez i NuvoBarcelona. Abans també havia passat pel portal immobiliari Fotocasa.

stats