Mercat de fitxatges

L'expresident José Montilla renovarà com a conseller d'Enagás

El doctor en Economia Daniel Traça substituirà Xavier Mendoza com a director general d'Esade

2 min
José Montilla

BarcelonaEl mercat de fitxatges d'aquesta setmana arriba amb sonats nomenaments de personalitats del món de la política i dels mitjans, tot i que el nom de la setmana ha estat el de Koldo García, mà dreta de l'exministre José Luis Ábalos, per la seva detenció per corrupció en la compra de mascaretes. Aquests són els principals:

Enagás renovarà José Blanco i José Montilla com a consellers

El consell d'administració d'Enagás proposarà a la junta general ordinària d'accionistes del mes que ve la renovació com a consellers independents de l'exministre socialista José Blanco i del també exministre i expresident de la Generalitat José Montilla. Tots dos es van incorporar al consell de l'operador gasista el 2020 i ara, en cas de ser ratificats en la junta, els esperen quatre anys més en el càrrec.

Daniel Traça, nou director general d'Esade

El Patronat de la Fundació Esade va anunciar la setmana passada el nomenament de Daniel Traça com a nou director general de l'escola de negocis, un càrrec que assumirà a partir de l'1 de setembre, quan finalitzi el mandat de Xavier Mendoza. Traça és doctor en Economia per la Universitat de Colúmbia de Nova York i llicenciat en aquesta matèria per la Nova School of Business and Economics de Lisboa, on va ser degà durant set anys i ha exercit de professor.

Foment fitxa Paco Hiraldo per a la seva nova oficina a Madrid

La Societat Barcelonesa d'Estudis Econòmics i Socials (SBEES) de Foment de Treball ha nomenat recentment l'advocat i expresident del consell d'administració de La Razón Paco Hiraldo com a nou delegat d'aquesta entitat a Madrid, on la patronal catalana va inaugurar la setmana passada la seva primera seu. La SBEES comptarà amb un consell assessor integrat per la periodista Sonsoles Ónega; l'expresident de la Comunitat de Madrid Alberto Ruiz-Gallardón, i el consultor i exdirector del gabinet de la Presidència del govern espanyol de Pedro Sánchez fins al 2021, Iván Redondo.

Unicaja nomena Luis Colorado nou director del negoci de particulars

Unicaja ha fitxat Luis Colorado com a nou director del seu negoci de particulars en el marc de procés de reorganització iniciat pel conseller delegat de l'entitat bancària, Isidro Rubiales, en el càrrec des del setembre. Colorado canvia així de banc després de 16 anys de carrera al Santander, on fins ara era el responsable de banca retail i digital per a Espanya. També ha estat conseller a Bizum en representació de l'entitat bancària i en altres societats del banc.

Chris Bargate, nou conseller delegat de Brico Depôt Iberia

El Grupo Kingfisher ha designat Chris Bargate com a nou conseller delegat de Brico Depôt a Espanya i Portugal a partir de l'1 de març, en substitució de Mike Foulds, que va abandonar la companyia a finals de desembre de l'any passat. Bargate era fins ara director de Desenvolupament i Estratègia a l'empresa britànica de bricolatge B&Q. Durant aquests mesos, Eduardo López ha assumit la responsabilitat de conseller delegat interí a Brico Depôt Iberia, i ara continuarà amb les seves funcions dins la Direcció General com a director de finances i immobiliari.

stats