Mercat de fitxatges
Empreses 24/09/2023

Grifols continua reestructurant la seva cúpula

Telecos.cat estrena nova directora i Telepizza es queda sense conseller delegat

3 min
La seu central de Grifols a Barcelona en una imatge d’arxiu.

En una setmana marcada per les eleccions a les Cambres de Comerç catalanes, que apunten a un canvi de rumb a la de Barcelona i que, si no hi ha sorpreses, a partir d'ara serà liderada per l'exdirectiu de DKV Josep Santacreu, altres empreses també fan canvis en els seus lideratges. D'una banda, Telepizza perd el seu conseller delegat i engega la maquinària per trobar un substitut; Grifols segueix la seva renovació de càrrecs i l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació estrena directora.

Grifols fitxa Miguel Louzan per accelerar la transformació digital de la companyia

La multinacional d'hemoderivats Grifols ha nomenat Miguel Louzan nou Chief Digital Information Officer, un càrrec de nova creació amb què la companyia busca accelerar l'ús de les plataformes digitals, la ciència de dades i les noves tecnologies. Louzan es farà càrrec d'aquesta nova responsabilitat després d'una llarga experiència en l'àmbit de la indústria farmacèutica i sanitària, en firmes com LifeScan, Boston Scientific i UCB Pharma. L'anunci arriba unes setmanes després d'un altre important canvi a la cúpula: Jörg Schüttrumpf va ser nomenat com a nou director d’innovació científica, càrrec que fins ara ocupava Albert Grífols Coma-Cros. La multinacional de la família Grífols porta un any d'importants canvis, que han arribat també a la posició de conseller delegat i on s'han succeït dos canvis en pocs mesos.

Miguel Louzan

Jacobo Caller deixa el càrrec com a conseller delegat de Telepizza

Jacobo Caller ha informat Food Delivery Brands (FDB), grup que gestiona Telepizza i Pizza Hut a Espanya, de la seva intenció de renunciar com a conseller delegat del grup per assumir un nou projecte professional, segons ha anunciat la companyia, que es troba a l'etapa final del seu procés de reestructuració. Tot i això, Caller continuarà en el càrrec actual per donar suport al grup de restauració que gestiona a Espanya Telepizza i Pizza Hut a la part final del procés de reestructuració. La junta directiva ha iniciat la recerca d'un nou conseller.

Inés Garriga assumeix la direcció de Telecos.cat

L'enginyera informàtica Inés Garriga ha assumit la direcció de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) amb "voluntat de donar continuïtat a la feina feta" per l'anterior directiva, segons un comunicat de l'entitat. Garriga ha treballat a la Fundació i2CAT, la Fundació DigitalTalent, l'Institut de Cultura de Barcelona i la UPF Ventures, entre d'altres, i va ser adjunta al regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona entre 2017 i 2019, a més de cap del Gabinet Tècnic de Presidència de l'Àrea Metropolitana de Barcelona entre el 2020 i 2022.

Gabriel Alarcón, nou director general corporatiu del grup Sener

Gabriel Alarcón ha estat nomenat director general corporatiu del grup Sener. Alarcón, que fins ara ocupava el càrrec de director general de l'àrea d'enginyeria, estarà al capdavant, juntament amb el conseller delegat, de l'estratègia global del grup dedicat a la tecnologia i enginyeria, que actualment dona feina a més de 3.000 professionals a tot el món. Alarcón va iniciar la seva carrera a Sener el 1995 i des d'aleshores, excepte un parèntesi a Alstom, ha exercit diferents llocs de responsabilitat dins l'empresa. Entre d'altres, va ser director de Sener a Catalunya. És doctor en enginyeria industrial i mecànica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i compta amb un postgrau al programa de Direcció General de l'escola de negocis IESE.

Resa nomena Marta Sánchez Serrano nova directora general

El consell d'administració de Resa ha nomenat Marta Sánchez Serrano com a nova directora general de l'operador més gran de residències d'estudiants d'Espanya, tasca que exerceix des del 18 de setembre. Després d'haver-se encarregat la transformació digital i els canals de distribució de Vodafone a Espanya i en l'àmbit mundial durant els darrers 10 anys, Sánchez Serrano té una llarga trajectòria en la gestió operativa. L'empresa va adquirir PGGM el novembre de 2022. 

stats