TALENT

El perfil: Anna Gener

Presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona

Amelia Pijuan
3 min
Anna Gener

Formació

1988-1992

BUP I COU A L’INSTITUT POETA MARAGALL

1992-1997

LLICENCIADA EN CIÈNCIES ECONÒMIQUES I EMPRESARIALS A LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA

“Per a mi va ser un problema molt greu decidir quina carrera faria perquè m’interessaven moltes branques. Vaig fer ciències econòmiques sense gaire passió, però vaig ser disciplinada per acabar-la. A banda, finalitzat el primer cicle d’econòmiques, vaig voler estudiar assignatures d’humanitats, de manera que vaig agafar la llista de matèries i vaig triar les que volia”

L’Anna Gener i el seu equip de Savills Aguirre Newman Barcelona. “Crec que els equips humans que comparteixen els mateixos valors estan fortament cohesionats i tenen un sòlid orgull de pertinença. I em fa molt feliç pensar que és el nostre cas”

2000-2003

POSTGRAU D’ACCÉS AL REGISTRE OFICIAL D’AUDITORS DE COMPTES AL COL·LEGI DE CENSORS JURATS DE COMPTES DE CATALUNYA

2009

MEMBRE DE LA ROYAL INSTITUTION OF CHARTERED SURVEYORS

Experiència laboral

1997-2000

AUDITORA FINANCERA A AUDIHISPANIA GRANT THORNTON

2000-2003

AUDITORA FINANCERA SÈNIOR A KPMG

“Vaig començar en el món de l’auditoria quasi per casualitat, però si m’hi hagués quedat estic segura que mai hauria gaudit de la meva feina ni hauria destacat gaire. Una de les coses que he après amb el temps és a conèixer-te a tu mateix i dir: què m’agrada fer, què sé fer i quina mena d’activitat faré que em faci gaudir”

2003-2006

ANALISTA D’INVERSIONS A AGUIRRE NEWMAN BARCELONA

“Pensava que seria molt més semblant al món de l’auditoria, però em vaig trobar amb una feina que requeria unes habilitats socials que jo mateixa pensava que no tenia ganes d’explotar gaire, perquè era molt tímida i preferia estar amb el meu Excel i els meus càlculs. Però em vaig adonar que era justament el que m’agradava, el que se’m donava bé i el que feia que fos efectiva fent la meva feina”

La vinculació d’Anna Gener amb Barcelona va “més enllà de l’activitat professional”: “estic involucrada en iniciatives i associacions que treballen per millorar-la”

2006-2007

DIRECTORA DEL DEPARTAMENT DE SÒL A AGUIRRE NEWMAN BARCELONA

2007-2017

DIRECTORA GENERAL D’AGUIRRE NEWMAN BARCELONA

“El repte professional més gran que he tingut a la meva vida va ser trobar-me amb una crisi que va ser devastadora per a tothom. Ens vam haver de reinventar: oferir nous serveis, buscar clients nous...”

“L’aprenentatge que m’enduc de la crisi és que el més important és l’equip. A nosaltres ens va unir molt. El lideratge ben entès és en equip: compartir una visió, valors i una determinada manera de fer”

2018 - ARA

PRESIDENTA I CEO DE SAVILLS AGUIRRE NEWMAN BARCELONA

PATRONA DE LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA

MEMBRE DEL COMITÈ EXECUTIU DE BARCELONA GLOBAL

2014-2019

MEMBRE DEL CONSELL DE L’OBSERVATORI DONA, EMPRESA I ECONOMIA DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

“Tots hem viscut alguna vegada la sensació que hi ha igualtat d’oportunitats, sobretot quan estudies. Però a mesura que avança la carrera professional veus que el talent femení se surt del camí o s’estanca... No acaba d’arribar als àmbits de decisió”

+ Detalls

Lliçons de vida

“El món empresarial necessita persones que estimin la seva feina”

“Les dones que hem arribat a dirigir hem d’ajudar totes les dones que també hi vulguin arribar. I hi hem de poder arribar sense fer renúncies personals diferents de les que fan els homes”

“Si a les empreses tinguéssim una visió més humanística, donaríem un valor afegit molt més gran a la societat i al món econòmic”

stats