Mercat de fitxatges

Mediapro, Mango i Seat nomenen noves directives

La cadena d'hotels NH busca a Marriott el seu nou conseller delegat

3 min
Instal·lacions de Mediapro a Miami

A l'espera de saber la decisió del govern espanyol pel que fa al relleu del governador del Banc d'Espanya, Pablo Hernández de Cos, que acaba el mandat aquest dimarts, 11 de juny, altres nomenaments omplen les notícies empresarials. Mediapro, Mango i Seat aposten per figures femenines al capdavant d'àrees clau dels seus negocis, i NH fitxa a la competència nord-americana el seu nou conseller delegat.

Marta Ezpeleta, nova directora general de The Mediapro Studio

El grup Mediapro ha anunciat el nomenament de Marta Ezpeleta com a principal responsable de The Mediapro Studio a partir del gener del 2025, data en la qual Laura Fernández Espeso passarà a ocupar la direcció general del grup. Per la seva banda, Javier Esteban serà el nou director d'internacional de TMS, reemplaçant Ezpeleta. Ezpeleta va iniciar la seva carrera professional en la indústria de la televisió i el cinema el 1998 a The Walt Disney Company, on va treballar 20 anys. El 2019 es va incorporar al grup Mediapro com a directora de distribució internacional a The Mediapro Studios, càrrec que ha ocupat fins ara.

Marta Ezpeleta

NH Hotels fitxa a Marriott el seu nou conseller delegat

La cadena hotelera NH ha anunciat el relleu de Ramón Aragonés, el seu primer executiu, per Gonzalo Aguilar, un directiu procedent de Marriott. El càrrec serà efectiu l'1 d'octubre. El canvi es produeix després que l'actual conseller delegat de Minor –el principal accionista de NH–, Ramón Aragonés, hagi anunciat que es jubilarà el 31 de desembre. A partir d'aquesta data passarà a ser conseller de la companyia amb caràcter no executiu.

Aguilar, per la seva banda, compta amb més de 30 anys d'experiència a la indústria hotelera. En concret, es va unir a Marriott el 1994 i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat al gegant nord-americà. Des de l'agost del 2020 era el director d'operacions per a Europa de Marriott.

AXA tindrà un nou director territorial de Catalunya

La direcció territorial d'AXA a Catalunya tindrà un nou director a partir de l'1 de juliol. Serà Francesc Moreno, que agafarà el relleu de Josep Armas, que deixa l'empresa després de 36 anys a l'asseguradora. Moreno també serà responsable de la integració de la distribució d'Agrupació/Atlantis. El directiu és llicenciat en ciències econòmiques, administració d'empreses i ciències actuarials per la Universitat de Barcelona. A més, té un MBA per EADA, màster en gestió de riscos per la Universitat Politècnica de Catalunya i en mercats financers per la UNED.

Francesc Moreno AXA

COMSA nomena Ismael García director de negoci d'enginyeria industrial

COMSA Corporación ha nomenat Ismael García Ledesma com a nou director de la unitat de negoci d'enginyeria industrial, prenent el relleu de Pablo Maset, que va ocupar el càrrec durant els últims vuit anys. García Ledesma, enginyer industrial, es va unir al grup el 2002 i des d'aleshores ha tingut un paper important en el desenvolupament del negoci d'infraestructures, especialment en l'àmbit ferroviari tant a nivell nacional com internacional. Durant els últims anys, ha exercit com a delegat de COMSA Industrial.

Nuria Font, nova directora de Mango Home

La marca de roba i complements Mango ha impulsat la seva línia de roba i objectes per a la llar, i ho ha fet amb el nomenament de Nuria Font com a nova directora de Mango Home. Font, fins ara directora del negoci de franquícies fermes a la firma, assumeix des d'aquest mes de juny el nou rol. Llicenciada en administració i direcció d'empreses per la Universitat de Barcelona, amb un PDD en management per l'Iese i un DIBEX (Digital Business Executive Program) a ISDI, Font va començar la seva carrera professional com a auditora a KPMG. El 2006 va iniciar la seva carrera professional a Mango i, des d'aleshores, ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins de la companyia.

Nous directius a Seat i Cupra

Helena Mariscal de Gante ha estat nomenada nova responsable global de comunicació corporativa de Seat, encarregada de continuar desenvolupant l'estratègia de comunicació de Seat i Cupra. Abans d'incorporar-se al grup automobilístic, Mariscal de Gante va treballar durant més de quinze anys a la firma de relacions públiques Edelman. Alhora, Cupra també ha promocionat Patrick Sievers com a nou responsable global de màrqueting de la firma. Sievers es va llicenciar en gestió i màrqueting internacional a Alemanya i va estudiar a l'ESIC de Madrid. Va començar al departament de màrqueting de producte de Seat Alemanya, per després convertir-se en assistent del vicepresident executiu comercial. Fins ara, Sievers ha estat responsable global d'experiència de marca de Cupra.

SEAT SA appoints Helena Mariscal de Gante as Global Head of Corporate Communications and promotes Patrick Sievers to CUPRA Global Head of Marketing 01 HQ
stats