Mercat de fitxatges

Doble incorporació femenina al sector comercial català

Relleus al capdavant de Barcelona Oberta i Diagonal Mar

2 min
Elvira Garcia i Nuria Paricio

BarcelonaLa unió d'eixos comercials i actors privats que representen el turisme de compres de la capital catalana ha estrenat aquesta setmana nova direcció general amb Elvira Garcia, que arriba al capdavant de Barcelona Oberta en substitució de Nuria Paricio. Un canvi similar ha viscut la divisió d'Erni Consulting a Espanya, que ha situat Albert Alsina com a nou director general. Aquests són alguns dels principals nomenaments d'aquesta setmana.

Elvira Garcia assumeix la direcció general de Barcelona Oberta

La junta directiva de Barcelona Oberta ha nomenat Elvira Garcia nova directora general de l'associació, en substitució de Nuria Paricio, que assumirà el càrrec de directora institucional, amb funcions d'assessorament a la presidència i a la direcció general.

Garcia acumula més de dues dècades d'experiència en el sector de comerç al detall i des del naixement de Barcelona Oberta ha desenvolupat el càrrec de responsable de comunicació.

Elvira Garcia

Diagonal Mar presenta Sonia Contreras com a nova gerent

El centre comercial Diagonal Mar, propietat de la gestora DWS i gestionat per CBRE, ha nomenat Sonia Contreras nova gerent del complex, càrrec que assumeix després d'una dècada a l'equip. El 2017 Contreras es va incorporar a l'equip de CBRE i el 2021 va assumir la responsabilitat de la negociació contractual i gestió patrimonial d'arrendataris com a deputy and leasing manager, càrrec que ostentat fins ara.

Sonia Contreras

Laura Olcina, nova vicepresidenta del Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació

Laura Olcina, actual directora gerent del centre tecnològic ITI i presidenta de Fedit, ha estat designada com a vicepresidenta del Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació (Cacti). Es tracta d'un òrgan de participació de la comunitat científica i tecnològica que actua com a assessor del ministeri de Ciència i Innovació. Olcina va entrar a formar-ne part el 2 de juny del 2023.

Laura Olcina

Erni Consulting nomena Albert Alsina nou director general a Espanya

Erni Consulting ha nomenat Albert Alsina nou director general a Espanya, en substitució de Gerard Esparducer, que estava al capdavant d'aquesta companyia suïssa de programari especialitzada en solucions complexes des del 2016. Alsina, que va arribar a Erni el 2014 com a consultor sènior, es va formar en enginyeria de les telecomunicacions a la Universitat Ramon Llull. "Erni és l'empresa de la meva vida, els valors de la qual s'alineen amb els meus i que té un model fonamentat en les persones", ha destacat Alsina, que assumeix el nou càrrec amb l'objectiu de consolidar el model de negoci i mantenir la cultura empresarial.

Albert Alsina

Alezeya Sánchez, nova directora de Digital Business World Congress

L'esdeveniment de tecnologies exponencials Digital Enterprise Show ha nomenat Alezeya Sánchez directora de Digital Business World Congress, i pren el relleu així de Nacho Villoch, que es manté vinculat a l'organisme en la funció de senior advisor.

Sánchez és actualment sòcia directora de PKO Music Group i té experiència en el món del màrqueting i l'estratègia digital. Va ser directora de la divisió de consum d'IDG Communications Espanya, companyia a la qual pertanyen mitjans del sector com ComputerWorld o CIO Spain.

Alezeya Sánchez, nueva directora de Digital Business World Congress
stats