Blog | Barcelona Treball
02/08/2012

Cinc llibres, cinc reflexions

Arriben les vacances i per aquells que disposareu de temps i ganes de llegir, a continuació teniu algunes recomanacions bibliogràfiques. Es tracta de lectures de referència que ens permetran reflexionar sobre el nostre desenvolupament personal i professional. Ens ajudaran a afrontar la tornada de les vacances amb noves estratègies per aconseguir els nostres objectius.

Cargando
No hay anuncios
  • Robin S. Sharma. (2003), “El monje que vendió su ferrari”. Plaza Janés.

Faula espiritual explicada a mode de conversa entre un mestre i el seu deixeble. Aprofundeix en aspectes com la importància de trobar la coherència entre les nostres creences, valors i accions i ens convida a buscar els nostres propis somnis sense deixar-nos portar per la inèrcia del dia a dia.

Cargando
No hay anuncios
  • Sharma, Robin. (2012), “Las cartas secretas del monje que vendió su ferrari” Editorial Grijalbo.

Pels que ja s’han llegit aquest primer llibre, ja està disponible la segona part de “el monje que vendió su ferrari”. Aquestes cartes descobreixen revelacions sobre com recuperar el poder personal i entregar-nos sense por als somnis. Tot això per mitjà d’una historia entre Julián Mantle, protagonista del llibre “El monje que vendió su ferrari” i el seu nebot qui tindrà la missió de viatjar a diferents llocs del món per recollir vuit talismans.

Cargando
No hay anuncios
  • Fernández-Rañada, M. (2012) “Las enseñanzas del rey desnudo y otras historias del management”. Loft publications, S.L.

El repte principal d’aquesta publicació és donar algunes pautes o consells als directius que cerquen la millora continua de la seva organització, utilitzant com a eina la lectura de quatre contes tradicionals. Introdueix conceptes com el lideratge, l'orientació a l’assoliment, la comunicació oberta o la capacitat de crear equips d’alt rendiment.

Cargando
No hay anuncios
  • Frankl, V. E. (1996), “El hombre en busca de sentido”. Barcelona. Editorial Herder.

Víctor E. Frankl a “El hombre en búsqueda de sentido” explica la seva visió sobre l’existència de l’home i els seus objectius a la vida, partint del seu punt de vista de psiquiatra que va viure en un camp de concentració. També dedica una part del llibre a introduir-nos en la Logoteràpia, disciplina que es centra en el significat de l’existència humana.

Cargando
No hay anuncios
  • Alonso Puig, Mario. (2011), “Ahora yo”. Plataforma.

Dela mà de la ciència, “Ahora yo” ens convida a crear i buscar el nostre futur en lloc de quedar-nos amb el que anem trobant. Posa de manifest la importància de qui som i de les possibilitats d’evolució i plenitud de cadascú per deixar aflorar les nostres possibilitats i escollir conscientment. Per a la tornada de vacances, us proposem participar a l’activitat 1,2,3 acció! dels micro objectius al lideratge professionali podreu posaren pràctica aquestes reflexions. Publicat per:Montse Vidal i Xília Cardona, Equip Tècnic del Centre per al Desenvolupament Professional Porta22 de Barcelona Activa.